THE PETER SZARFE$T BLOG

$ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $

A szép nő

May 30, 2019 - Reading time: 4 minutes
A szép nő

A szép nő már a művészeteknek is folyamatosan témája évezredek óta. Mi a szépség? Hormonszinten meghatározható valamilyen vonzalom? Vagy azok a nők, akik hasonlítanak valamilyen génállományra, ami ösztönösen tetszik a férfinak? A téma örök és sokan foglalkoznak vele.

Több ezer éves bevésődés a férfiakban, hogy a nők azok, akiket védelmezni kell. A nőt birtokolni és védelmezni egy férfi számára elemi ösztön. A nőnek pedig védelmezve lenni az alap bevésődés, még abban az esetben is, ha a mai nők már egyedül is megállják a helyüket és ugyanúgy van munkájuk, lakásuk, autójuk, mint a férfiaknak. Valahogy ez a valakihez tartozás elemi élmény a nőknél.

Vagyis a vonzalom ösztön szinten jelen van. Mégis a mai párkapcsolatok romhalmazzá lesznek. Több szakember is boncolgatja, hogy miért van ez. Többen arra jutottak, hogy a mai világban a nők kénytelenek elférfiasodni. Férfiként is megállni a helyüket. Ez férfi kommunikációt és férfias erőt is eredményez a nőknél. Pedig egy férfi egy másik férfit nem akar birtokolni.

A nőknek nagyon fontos feladat van a kezükben, mégpedig az, hogy újra beleálljanak a női kommunikációba és a nőies létezésbe. Mert azon túl, hogy az az alap lételemük, a mai világban már több tudományos kutatás is alátámasztotta, hogy jobban tudnak érvényesülni, ha a nőségükbe, a szépségükbe állnak bele, mintha a férfias kommunikációba.

Miből is áll ez? Az, hogy egy férfi mit érez ösztönből, hogy kivel áll szemben, az pár másodperc alatt ösztön vezérelve eldől a fejében. Ezért nagyon fontos olyan jegyeket sugározni felé, ami azt mutatja, hogy aki szemben van vele az egy nő és azt óvni, védeni kell, nem a harcosok tanácsában a megfelelő helyre ültetni és lemeccselni vele a következő problémát. Ugyanúgy működik ez a munka és a hétköznapi élet világában is, mint a párkapcsolatokon belül. A belső bevésődés ugyanaz a helyzetekben.

Mit tehet egy nő, hogy abban az első, meghatározó pár másodpercben női benyomást keltsen egy férfiban? Azon kívül, hogy nőiesen öltözik, odafigyel a lépteire, mozgására leginkább az arcon lévő jegyek hatnak a férfiakra. Ez egy logikát nélkülöző lógós fülbevaló, nagy szemek, piros száj. Illat és libbenő, tiszta egészséges haj. Olyan apró csacskaságok, hogy a táska és a cipő passzolnak. Mindezek azok a jegyek, amik a férfiakat kihoznak a harcosok tanácsából, valami mélyebb, tisztább, nőt védelmező álláspontba. Teszik ezt úgy, hogy maga a férfi nem is tud róla. De ezzel valahogy a világ rendje is a helyére kerül.

Hát hölgyeim ehhez tessék elővenni minden praktikát! A sminkelésnél rengeteg lehetőség elérhető. Az ékszerek világa is csodásabbnál csodásabb szépséget tartogat. A libbenő csodálatos hajhoz pedig legyen itt egy videó, hogy milyen egyszerű csatos póthajjal megoldani:

Newest Posts

A zene jótékony hatásai az emberi szervezetre

A zene jótékony hatásai az emberi szervezetre

May 2, 2020


A kannabisz felhasználási területei

A kannabisz felhasználási területei

March 24, 2020


Az igazi esküvők szíve a ceremóniamester

Az igazi esküvők szíve a ceremóniamester

March 20, 2020


Bepillantás a férfi télikabát divatba - mit preferálnak a férfiak?

Bepillantás a férfi télikabát divatba - mit preferálnak a férfiak?

November 23, 2019


SEO cégek szerepe a sikerben

SEO cégek szerepe a sikerben

October 21, 2019


Photo Gallery

Italy early in the morning
The awakening of the forest
Free like a bird
Cold day in the mountains
Sunny vaccation at the coast
Evening sun over the forest
Nice church in a little town
Golden Gate bridge in San Francisco
Stars everywhere!
Modern energy saving house
Image