THE PETER SZARFE$T BLOG

$ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $

Szomorú a feleséged, szíved hölgye és te nem tudod, hogy mit tegyél?

June 5, 2019 - Reading time: 3 minutes
Szomorú a feleséged, szíved hölgye és te nem tudod, hogy mit tegyél?

Sok férfi áll tehetetlenül szíve hölgye érzelmei előtt. Azt érzi, hogy veszélyes terepen lépdel, mert a női kommunikáció és érzelem számára minden csak nem logikusan érthető és nyomon követhető. Valljuk be, hogy a hölgyek sem állnak mindig a helyzet magaslatán és tényleg semmilyen racionális magyarázatot nem tudnak felhozni az érzelmeikkel kapcsolatban. Férfi legyen a talpán, aki az ilyen ingoványos helyzetekben ügyesen tud lavírozni.

Egy biztos, hogy ilyen helyzet adódni fog minden párkapcsolat során. Mit lehet ilyenkor tenni? Az semmiképpen nem jó megoldás, ha nem teszünk semmit, mert azzal csak tetőzik a férfiak legtöbbször a problémát. Érdemes mindenképpen tenni valamit.

Megpróbálhatjuk megérteni, hogy mi történik, de csak a merészek vállalkozzanak rá, mert bizony sokszor nehéz a férfiaknak megérteni a női logikát. Nem, nincs benne logika. Mert ez nem is az, hanem érzelem. A nők általában készek elmagyarázni, de a férfiak nehezen szokták tudni beazonosítani a probléma gyökerét. Az biztosan jó, ha meghallgatjuk a hölgyet. Ígéreteket csak tényleg olyankor tegyünk, amikor azt be is tudjuk tartani.

Mit lehet még tenni annak érdekében, hogy a konfliktusok elsimuljanak azon túl, hogy beszéltünk ról. Mindenképpen jó valami gesztus, amitől a hölgyünk érzi, hogy odafigyelünk rá és érzékeltük, hogy probléma volt és szeretnénk azt helyrehozni. Erre legtöbbször nagyon jó a virág. Minden nő szereti a virágot. Minden nő boldogan kap virágcsokrot.

A férfi kreativitásán múlik, hogy hogyan adja át. Lehet úgy, hogy hazaviszi és ő adja át személyesen. Lehet reggel munkába indulás előtt a hölgy mellett a párnán hagyni. Vagy a konyhaasztalon egy előre bekészített kávéval és kedves cetlivel.

De ennél extrémebb ötleteket is meg lehet oldani. Garantált a siker, ha a hölgy a fodrásznál kapja épp meg a csokrot, vagy amikor a barátnőivel a szokásos cukrászdázós, kávézós estéjét tölti. Vagy a munkahelyén. Lehet kacér és kíváncsiságot felkeltő üzenettel is. Lehet akár egy külföldi kiküldetésről küldeni mikor már hazaért hölgyünk. Ilyen kreatív megoldáshoz nagyszerű igénybe venni a küldj virágot Magyarországra szolgáltatást. A hölgyünk garantáltan hűségesen fog várni ránk.

Newest Posts

A zene jótékony hatásai az emberi szervezetre

A zene jótékony hatásai az emberi szervezetre

May 2, 2020


A kannabisz felhasználási területei

A kannabisz felhasználási területei

March 24, 2020


Az igazi esküvők szíve a ceremóniamester

Az igazi esküvők szíve a ceremóniamester

March 20, 2020


Bepillantás a férfi télikabát divatba - mit preferálnak a férfiak?

Bepillantás a férfi télikabát divatba - mit preferálnak a férfiak?

November 23, 2019


SEO cégek szerepe a sikerben

SEO cégek szerepe a sikerben

October 21, 2019


Photo Gallery

Italy early in the morning
The awakening of the forest
Free like a bird
Cold day in the mountains
Sunny vaccation at the coast
Evening sun over the forest
Nice church in a little town
Golden Gate bridge in San Francisco
Stars everywhere!
Modern energy saving house
Image