THE PETER SZARFE$T BLOG

$ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $

Benső tartás a Kamagrával

February 25, 2023 - Reading time: 4 minutes
Benső tartás a Kamagrával

Ilyenkor Valentin-napot követően nagyon sok poszt jelenik meg a social médiában boldog párokról, akiknél úgy néz ki, hogy minden rendben van. Természetes a mosolyuk akár idősen is különböző helyeken boldogan boroznak. Úgy tűnik, hogy ebben a világban mindenki boldog és elégedett a párjával. Legalábbis az online platformokon.

Nőként nem tudom, hogy a férfiak hogyan élik meg ezeket a valentin napi utóposztokat? Azt gondolom, hogy aki rendben van önmagával, akár tényleg nagyon szép és minőségi időt tud a társával tölteni bármikor és így nyilván Valentin-napon meg inkább. Természetesen ez lehet egy jól megfejlődött párkapcsolati és önismereti út végeredménye is. De lehet csak egy maszk, ami mögé bújnak és csak a világ felé mutatják azt, hogy minden rendben van.

Mit jelent az, hogy minden rendben van? Tényleg ennyire fekete és fehér ez a kép? Mit tehet egy férfi, aki már sok vihart megjárt idősebb korban van? A sok hatás, ami eddig érte életében mennyire segített neki kiteljesítenie a férfiasságát? Mennyire maradt férfi a szerepeiben? Milyen apa lett? Apa, akire felnéz a családja, vagy a szimpla pocakosapu, akit csak vele szemben tisztelnek, de a háta mögött nem? Alkalmazottként hogy élte meg az életét? Lett belőle egy igazi nélkülözhetetlen szakember a vállalatnál? Esetleg ő lett a vezető, vagy saját céget csinált? Ha főnök lett, akkor elnyomó főnök, vagy olyan, aki után beáll a csapata és világ végére is követi? Hogy áll a pénzzel a hobbival?

A belső tartás az, amikor a férfi megtalálja önmagában mindezeket a mélységeket és mögötte állnak idősebb korában is. A belső tartás is ehhez kötődik, hogy milyen módon találta meg mindezeket az életében, a mélységet. Ez köti a férfiasságához és ezen keresztül a kapcsolatához. Ez mutatja meg azt is, hogy mennyire férfi az ágyban. Ki az, aki belép az intimitásba, és ki az, aki kilép belőle. Ki lesz az, aki másnap kilép a világba?

Minden, mindennel összefügg az életünkben. Ez egy hosszú életút során olyan érés, mint ahogy a szőlőt érleli az idő a tőkén, majd a következő folyamatokban már inkább nemesedés, mint a jó bor. Hosszú évek, hónapok munkája míg ez integrálódik a férfi életébe. De mi történik akkor, ha valami az út során ezt a folyamatot megtöri? Hogyan lehet az intim folyamatokat támogatni, ha a kor előrehaladtával a test már nem úgy reagál? Mit tehet az, aki hisz a klasszikus férfi alapértékekben? Tényleg valamilyen játékszer arzenál lesz a hálószobában a megoldás? Vagy valamilyen tantrikus kontrollt előkapni hirtelen? Vagy szabad használni más segítséget is mint a Kamagra annak, akinek nincs szüksége terápiára?

 

Newest Posts

A stílus kötelez

A stílus kötelez

March 7, 2023


Benső tartás a Kamagrával

Benső tartás a Kamagrával

February 25, 2023


A kenyérsütőgép szerepe az egészséges életmód felé vezető úton

A kenyérsütőgép szerepe az egészséges életmód felé vezető úton

February 18, 2022


Részvényekbe történő befektetés 21. századi módon

Részvényekbe történő befektetés 21. századi módon

August 10, 2021


A színezés hasznossága a covid idején

A színezés hasznossága a covid idején

March 31, 2021


Photo Gallery

Italy early in the morning
The awakening of the forest
Free like a bird
Cold day in the mountains
Sunny vaccation at the coast
Evening sun over the forest
Nice church in a little town
Golden Gate bridge in San Francisco
Stars everywhere!
Modern energy saving house
Image