THE PETER SZARFE$T BLOG

$ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $

Részvényekbe történő befektetés 21. századi módon

August 10, 2021 - Reading time: 3 minutes
Részvényekbe történő befektetés 21. századi módon

A bejegyzéseimben igen sokat foglalkozom passzív bevételi forrásokkal, illetve azzal, hogy milyen formában érdemes a bevételeinket és az időnket kamatoztatni. Közgazdászként érdekel a trading, a részvényekbe történő befektetés is, hiszen egy jól felépített rendszerben aránylag kevés aktív lépés is elegendő ahhoz, hogy a bankszámlánk gyarapodjon. 

Természetesen részvényekkel történő kereskedés előtt érdemes bár témát körbejárni. Mégpedig, hogy mekkora kockázatot vagyok hajlandó vállalni? Hosszabb távon is el tudok köteleződni a részvények világához? Milyen applikációk és online segítség áll rendelkezésre mindehhez?

Több online kereskedési szoftver is létezik, hiszen a legtöbb ember nem tudja megfizetni a brókerek személyes szolgáltatásait. Az online brókerek sokkal elterjedtebbek, akik képzéseket és online app-okat is ajánlanak az oldalaikon. Mindenképpen érdemes velük kezdeni a tájékozódást a bróker világban. 

A legtöbb népszerű online bróker minden olyan szerteágazó funkciót biztosít, amely a részvények online kereskedelméhez szükséges. Több eszközosztályban, többféle megbízásfajtához való hozzáférést biztosít. A szoftverrel percek alatt lebonyolíthatóak a vételi- vagy eladási ügyletek. Lehetővé teszi a valós idejű számlavezetést is, a piaci frissítéseket és elemzéseket.

A kereskedési platformokhoz újonnan csatlakozó kereskedők számára is könnyen átlátható és használható a legtöbb szoftver. Általában online demószámla is elérhető ezeken a felületeken, melyekkel lehetővé teszik, hogy a kezdők könnyen megértésék a kereskedési folyamatot, a teljesítmény nyomonkövetését is. 

Ingyenes ügyfélszolgálat is elérhető e-mailen, ahol a problémákra segítenek választ és megoldást találni. A legtöbb ilyen platform a döntéshozatal megkönnyítése érdekében fejlett analitikai szolgáltatást is nyújt. Hozzáférést biztosítanak élő jegyzésekhez, elemzésekhez és kereskedelmi hírekhez. 

A legmagasabb szintű testreszabhatóságot kereső kereskedők számára a platformokon több számlatípus is elérhető. Legtöbbször oly módon differenciáltak a számlák, hogy a bróker gyakorlatának megfelelően testhezálló lehessen. Van olyan számla, melyekkel a kezdők ingyenes demószámlát kapnak, de ez is hozzáférést biztosít a kereskedési eszközök teljes skálájához. Vannak olyan számlák, melyek már élesben kereskednek, lehetővé teszik, hogy bárhonnan csatlakozni lehessen a számlákhoz és az ügyletekhez, csupán internet elérés szükséges. Vannak professzionális típusú számlák, melyet olyan kereskedőknek érdemes nyitni, akik már van kereskedési hátterük és technológiai ismereteik. 

Ezeket a népszerű platformokat lehet mobiltelefonról és számítógépről is működtetni. Apple és android mobilra is kompatibilis. Kényelmes push értesítéseket lehet kérni. Ezek az eszközök folyamatosan készen állnak arra, hogy bárki felfedezhesse a részvények adta passzív bevételi forrás lehetőségeit. 

Newest Posts

Részvényekbe történő befektetés 21. századi módon

Részvényekbe történő befektetés 21. századi módon

August 10, 2021


A színezés hasznossága a covid idején

A színezés hasznossága a covid idején

March 31, 2021


Mi alapján érdemes robotporszívót választani?

Mi alapján érdemes robotporszívót választani?

September 2, 2020


A zene jótékony hatásai az emberi szervezetre

A zene jótékony hatásai az emberi szervezetre

May 2, 2020


A kannabisz felhasználási területei

A kannabisz felhasználási területei

March 24, 2020


Photo Gallery

Italy early in the morning
The awakening of the forest
Free like a bird
Cold day in the mountains
Sunny vaccation at the coast
Evening sun over the forest
Nice church in a little town
Golden Gate bridge in San Francisco
Stars everywhere!
Modern energy saving house
Image